Frytkownice gastronomiczne LOZAMET elektryczne i gazowe
Frytkownice gastronomiczne LOZAMET elektryczne i gazowe są wydajne, trwałe i bezpieczne w użytkowaniu. Produkujemy frytkownice nowoczesne i ekonomiczne, dzięki specjalnie zaprojektowanym – tłoczonym zbiornikom, koszom wykonanym z wytrzymałej siatki najwyższej jakości oraz układom grzewczym, zapewniającym wysoką sprawność cieplną. Systemy wyłączników termicznych, blokad mechanicznych i mikrowyłączników gwarantują bezpieczeństwo obsługi.
Frytownice elektryczne i gazowe wykonywane są jako moduły górne linii gastronomicznych LOZAMET, co pozwala na wybranie konfiguracji ustawienia na szafkach lub podstawach, w zależności od potrzeb klienta. Nasza oferta jest dostosowana do profesjonalnych kuchni różnych wielkości, produkujemy frytownice jednokomorowe i dwukomorowe. Wszystkie są wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej i posiadają certyfikaty bezpieczeństwa. Doskonałym uzupełnieniem oferty frytownic LOZAMET są podgrzewacze frytek naszej produkcji.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Chętnie udzielimy Państwu wszelkich rad i wskazówek na temat doboru urządzeń odpowiadających Państwa potrzebom.
Podgrzewacze frytek LOZAMET niezawodnie utrzymują wysoką temperaturę usmażonych frytek, co ułatwia pracę w każdej profesjonalnej kuchni.
Podgrzewacze LOZAMET ogrzewają frytki od góry grzejnikiem promiennikowym, osłoniętym żaroodporną szybą oraz gorącym powietrzem w komorze zbiornika. Nowoczesne układy regulacji pozwalają utrzymać stałą nastawioną temperaturę frytek umieszczonych w zbiorniku z ociekaczem. Całość wykonana jest z wysokogatunkowej stali nierdzewnej.
W naszej ofercie znajdą Państwo podgrzewacze frytek przydatne zarówno w małych jak i dużych obiektach gastronomicznych, w zależności od potrzeb można je ustawić w linii gastronomicznej – blokowo z innymi urządzeniami LOZAMET lub wykorzystywać jako urządzenie wolnostojące. Podgrzewacze do frytek stanowią doskonałe uzupełnienie oferty frytkownic LOZAMET.